Klachten

Ons doel bij Getijde is om u goede zorg te geven en rekening te houden met uw wensen en behoeften. Toch kan het zijn dat u of uw vertegenwoordiger niet tevreden bent/is over onze zorg. Wij ontvangen dan graag uw feedback.

Wat kunt u doen wanneer u een klacht heeft?

Er zijn verschillende mogelijkheden om feedback te geven of een klacht in te dienen. U kiest zelf welke weg u wilt bewandelen. Wij raden u aan om de klacht eerst te bespreken met de betrokken medewerker of leidinggevende. De meeste zaken worden op deze manier goed en snel opgelost. Daarnaast (of wanneer dit gesprek niet het gewenste resultaat heeft) kunt u de klachtenbemiddelaar inschakelen.

Klachtenbemiddeling

De klachtenbemiddelaar doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft, maar ondersteunt bij het zoeken naar oplossingen. U kunt hiervoor terecht bij Caroline ten Cate (zie onderstaande foto). Zij is als klachtenbemiddelaar onafhankelijk. Zij werkt vanuit Klachtenzorg en is niet in dienst bij Getijde. De klachtenbemiddelaar rapporteert regelmatig (zonder namen te noemen) aan Getijde over alle klachten die zij ontvangt. Daarmee dragen de klachten bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. De klachtenbemiddelaar behandelt uw klacht vertrouwelijk.

Caroline ten Cate is bereikbaar via:[email protected] of op telefoonnummer: 06 8319 2368 (als u uw naam en telefoonnummer inspreekt dan belt zij u terug). 

Wilt u liever per post reageren? Stuur dan een brief naar:
Getijde t.a.v. klachtenbemiddelaar Caroline ten Cate
Ziekenhuisweg 100, 8233 AA Lelystad