Succesvolle kennismakingsmiddag senioren Getijde en Ziekenhuis St Jansdal

Stichting Behoud Ziekenhuiszorg Lelystad (BZL), stichting Overleg Senioren Organisatie Lelystad (OSOL), Getijde en Ziekenhuis St Jansdal organiseerden gisteren gezamenlijk een informatiemiddag voor senioren in Lelystad. Doel van de informatiemiddag was om senioren te informeren over de zorg en behandeling die gegeven wordt in Getijde en ziekenhuis St Jansdal in Lelystad.

Tijdens de informatiemiddag, waar ruim 60 senioren op af kwamen, werd door de manager van Getijde, Anne-Marijke Schakelaar, en de geriater van ziekenhuis St Jansdal, Judith van Tuijn, een presentatie gegeven. Anne-Marijke vertelde over het ontstaan van Getijde, wanneer je tijdelijk opgenomen kan worden in Getijde en welke zorg er gegeven wordt. Judith vertelde over het werk van de klinische geriater in het ziekenhuis, wanneer je naar een geriater wordt doorverwezen en hoe de geriatische zorg binnen het St Jansdal is ingericht.

Na de presentaties startten de rondleidingen. In kleine groepjes kregen de senioren een rondleiding in Getijde en ziekenhuis St Jansdal, Lelystad. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een hapje & drankje en het stellen van vragen. Het was een geslaagde middag.

De informatiemiddag was een initiatief van stichting Behoud Ziekenhuiszorg Lelystad (BZL) en de stichting Overleg Senioren Organisatie Lelystad (OSOL). Volgens beide stichtingen weten senioren in Lelystad niet voldoende over de zorg en behandeling die er allemaal aangeboden wordt in Getijde en ziekenhuis St Jansdal, Lelystad. Met deze informatiebijeenkomst wilden ze senioren hier meer over informeren. Er was veel belangstelling voor de informatiebijeenkomst en zelfs een wachtlijst. Daarom wordt er in het najaar een nieuwe informatiebijeenkomst gepland.

Senioren die zich alvast willen aanmelden voor de informatiebijeenkomst in het najaar kunnen dat doen via www.getijde.nl/bijeenkomst. Zodra de datum bekend is, worden ze hiervan op de hoogte gebracht.

nieuws

Ook interessant