Aanmelden kennismakingsmiddag Getijde en Ziekenhuis St Jansdal najaar 2024

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat ziekenhuis St Jansdal de ziekenhuiszorg in Lelystad heeft overgenomen in combinatie met hun andere ziekenhuislocatie in Harderwijk. In de afgelopen vijf jaar is het aanbod van zorgmogelijkheden en behandeling voor senioren steeds verder uitgebreid in Lelystad onder andere ook door de komst van Getijde, tijdelijk verblijf Flevoland.

Maar weten alle senioren uit Lelystad wel welke zorg er allemaal geboden wordt? De stichting Behoud Ziekenhuiszorg Lelystad (BZL) en de stichting Overleg Senioren Organisatie Lelystad (OSOL) denken van niet. En daarom organiseerden zij samen met Getijde en Ziekenhuis St Jansdal een informatiebijeenkomst op dinsdag 20 februari 2024. De geriater van St Jansdal en de manager van Getijde vertellen alles over de zorgmogelijkheden en behandelingen. Daarna volgde er nog een rondleiding.

Er was grote belangstelling voor de informatiemiddag waardoor helaas niet iedereen kon deelnemen. Daarom wordt er in het najaar van 2024 een nieuwe informatiebijeenkomst gehouden. Hier wordt zo snel mogelijk een datum voor geprikt.

Wilt u zich alvast aanmelden voor de kennismakingsmiddag in het najaar met Getijde en Ziekenhuis St Jansdal in Lelystad? Dat kan via onderstaand formulier. Zodra de datum bekend is, brengen we u hiervan op de hoogte.